A legjobb telefonszervizre egy plázában találtam rá

A kávé mindig is egy elég megosztó ital volt és az is lesz. A kávét önmagában szerintem a legtöbben szeretik, viszont a preferenciák már egészen elképesztő skálán tudnak mozogni: van, aki az eszpresszóért rajong, más a török kávén tudna elélni, más pedig a tejes megoldásokat kedveli. Jómagam legszívesebben tejes és jeges verziókat fogyasztok, utóbbit évszaktól és időjárástól, no meg hangulatomtól függően; de a tej marad! A török kávéval sajnos nemigen sikerült megbarátkoznom az évek alatt, pedig amerre utazom, arrafelé sajnos leginkább a török kávét szeretik és ismerik az emberek – a cappuccinot még csak-csak, de lattét már jóformán csak pár helyen tudok kérni. Hát, valamit valamiért, szokták mondani. Persze nem azt mondom, hogy még nem ittam jó török kávét, mert vannak kivételek, sőt már ennek is van számos elkészítési módja, a hagyományosat viszont a mai napig alig tudom meginni. A kávé ettől függetlenül örök kedvenc italom marad és mindig igyekszem feltérképezni, hogy hol találok az igényeimnek megfelelő kávézót.

Mindemellett gyakran kötöm össze a kellemest a hasznossal is, ami annyit jelent, hogy minden alkalmat megragadok egy kávéra ügyintézés közben is. Utóbbi viszont nem mindig egyszerű – kivétel viszont épp az volt, mikor a telefonommal gond adódott és tanácstalan voltam, hova vigyem – egy barátnőm javaslatára kerestem rá az allee telefon szerviz lehetőségére és találtam rá az LCD FIX üzletére. A bevásárlóközpontot ismertem, aminek örültem – legalább kávézó van ott! -, illetve a honlap is eléggé meggyőzött, ahogyan barátnőm lelkes ajánlása is, pedig őt aztán valóban nem egyszerű lenyűgözni.

Ha a tökéletes helyet keresed telefonod számára, akkor az allee telefon szervizénél nem is kell tovább keresgélned. Az egyik nagy pozitívum az esetükben az az, hogy márkafüggetlen szervizről beszélünk, tehát szinte bármilyen készülékkel fordulhatsz hozzájuk segítségért. A bevásárlóközpont rendkívül jó helyen van, így a városban járva általában könnyen el is érheted őket, nem kell hosszú órákon át kóvályognod hozzájuk; mindemellett a hét minden egyes napján nyitva szoktak lenni, ráadásul nagyon ügyfélközpontú nyitva tartással üzemelnek, tehát szinte bármilyen programoddal könnyen össze tudod egyeztetni, ha szükséged van a szolgáltatásukra. A weboldalukon ahhoz is találhatsz segédletet, hogy az épületen belül hol találod meg őket, így egészen biztos, hogy nem tudsz eltévedni – de könnyedén fel tudod venni is velük a kapcsolatot üzenet formájában is a honlapon keresztül, emellett írhatsz nekik e-mailt vagy akár telefonálhatsz is.

Az LCD FIX a munkájukra garanciát is vállal, pontosabban fél évet. A javítások gyorsan történnek, általában egy-két kávé elég is rá, merthogy az alkatrészeket rendszerint raktáron tartják az általuk javított típusokhoz, hogy biztosan minél hamarabb el is készülhessenek például a kijelzőcserével, ezáltal téged sem tartanak fel sokáig. A telefonszervizekről általában nem az jut eszébe az embereknek, hogy olcsók lennének – egyébként olcsó húsnak híg a leve -, viszont itt figyeltek arra is, hogy mindenki megtalálhassa a saját igényeinek és pénztárcájának megfelelő szolgáltatást, hiszen egy típusú alkatrészből várhatóan többfélét is tudsz választani: dönthetsz utángyártott, bontott, vagy éppen teljesen új mellett, amelyek természetesen különböző árkategóriákban mozognak.

Számomra nem kérdés, hogy hatalmas segítséget jelentett az, hogy rátaláltam az LCD FIX üzletére és szolgáltatásaira. Azóta is ajánlom őket, hiszen, ha gyors és precíz, ráadásul garanciális munkát szeretnél a telefonodon, akkor biztos, hogy ők a legjobb választás!

allee telefon szerviz