Kávézás közben kaptam a tippet, hol vásároljak varrógépet

Barátnőm csörgetett ebédszünetben. Éppen a munkahelyem közelében volt dolga és kérdezte, hogy lenne-e kedvem összefutni egy lattéra. Éppen nyílt egy új török kávézó a sarkon, be is ültünk pár percre, hogy megkóstoljuk a finomságokat.

Beszélgettünk mindenféléről, jól van ő is és a család is. A kislánya is megnőtt már, elsős lesz, a fia a felső tagozatot kezdi. Én is meséltem rólunk, a mi gyerekeink is szépen cseperednek, nekem pedig újra van időm magamra és a régi kedvteléseimre. Régen sokat foglalkoztam szabással-varrással, és megint szeretném újrakezdeni régi hobbimat. Új gépeket keresgélek a neten, de még nem találtam meg a megfelelőt és elég bizonytalan is vagyok a választásban. Barátnőm ekkor javasolta a Varrógépguru szaküzletet, ahol éppen pár héttel azelőtt vásároltak varrógépet az édesanyjának, akinek szintén ez a kedvenc időtöltése.   

Az üzlet munkatársai 25 éve foglalkoznak varró- és szabászgépek és egyéb eszközök forgalmazásával, szervizelésével és szaktanácsadással. Azért nagyon jó döntés náluk vásárolni, mert nemcsak minőségi gépeket árusítanak, hanem segítenek abban is, hogy elképzeléseinknek, céljainknak és anyagi lehetőségeinknek megfelelő berendezést válasszunk. Még kis is próbálhatjuk a gépeket.

Juki varrógép - Varrógépek - Varrógépguru

Webáruházuk a www.varrogepguru.hu oldalon található. Számos márka sokféle típusa található meg itt. Például van Jack, Brother, Singer, Juki varrógép – varrógépek – varrógépguru kínálatában. A Juki márka világszínvonalúnak számít a varrógépek piacán. Háztartási és ipari gépek is vannak termékeik között, megbízható, strapabíró berendezéseket kínál. Nincs olyan munkafolyamat a varrásban, amihez ne lenne megfelelő Juki gép a piacon. Nívó és árak tekintetében is a magasabb kategóriába tartozik,  így megvásárlását azoknak ajánlják, akik sokat használják és kihasználják gépüket, és magas minőséget várnak el. Ha ezeket a tényezőket figyelembe veszik, befektetésük meg fog térülni.

Rengetegféle gép van

A munkafolyamatokat tekintve vannak még a webshopban gombfelvarró-, gomblyukazó-, hímző-, szélező-, stircelőgépek és hozzájuk való kiegészítők, alkatrészek is. Ha lámpára, motorra, olajra, tűre, talpra vagy pedálra van szükségünk, ezeket is be tudjuk szerezni a szaküzletben. Ipari és háztartási varrógépeken kívül szabászgépeket is értékesítenek itt. Ezek között vannak kard- és körkéses, valamit szalagkéses berendezések is.  Még varrodai székeket is árusítanak.

Az árak kedvezőek, a termékek megbízható márkájúak. A webshop részletes leírásokat és képeket tartalmaz a termékekről. De ha további kérdéseink lennének bármely berendezésről, azokat e-mailen, telefonon is feltehetjük. De kitölthetjük a honlapon található űrlapot is, vagy személyesen is bemehetünk a szaküzletbe. Ez a Columbus utcán található és hétköznapokon már reggel 7 órától nyitva tart. Csütörtökig délután 15 óráig, pénteken délután 14 óráig várják a vásárlókat.

Én is személyesen kerestem fel őket, és elmondtam, hogy hobbi- és háztartási célra szeretnék varrógépet vásárolni. Nagyon készségesek voltak az üzletben, folyamatosan tanácsokkal láttak el, úgy, hogy közben nem hagyták figyelmen kívül az elképzeléseimet és persze az anyagi lehetőségeimet sem. Kipróbáltam néhányat az ajánlott berendezések közül és kiválasztottam a legjobban tetszőt.

A vásárlás befejeztével még arra is felhívták a figyelmemet, hogyha szervizre vagy javításra lenne szükségem, bátran keressem őket, mert abban is tudnak segíteni, ugyanis kiváló műszerész szakember dolgozik nekik.

Én nagyon elégedett vagyok a választásommal. Azóta is sokat használom, nagyon nagy örömöm lelem a varrásban és abban, hogy újra űzhetem régi hobbimat.

Ha Singer, Brother, Jack vagy Juki varrógépre, varrógépekre van szükségünk, a Varrógépgurunál megtaláljuk. Én mindenkinek csak ajánlani tudom.