Török kávét nem, de Herbiovit krémeket bármikor vennék

Hát, kedves olvasó, nem tudom, te hogy vagy vele, de én réges-régen rajongok a kávéért.. persze épp ez a rajongás az, ami miatt rengeteg kávét végigkóstoltam már életemben és kialakult a saját, egyedi ízlésem és persze mércém arra, hogy mi ízlik és mi nem, vagy potenciálisan mi fog tetszeni már az elkészítési metódus alapján is. Persze van, amivel soha nem tudtam igazán megbarátkozni, és az bizony nem más, mint a török kávé. Elsőként egy külföldi utamon találkoztam vele, amikor Szerbián keresztül jöttünk haza Magyarországra és útitársam régi barátja megvendégelt minket saját török stílusú kávézójában, nagy lelkesedéssel kínálgatva: bátran és merészen kóstoltam meg, de végül kizárólag a balkáni szokások figyelembe vétele miatt (azaz jóformán tilos bármit ott hagyni, főleg, ha te kérted) kortyolgattam el.

Mondanom sem kell, azóta sem szerettem meg, de sosem felejtem el, hogy azon az úton sajnos borzasztóan visszeres lett a lábam és egyik útitársam, Dóri egy vadgesztenye krémet adott gyorssegélyként – ezt a https://herbiovit.hu/vadgesztenye-labkrem-nehez-laberzet-es-visszerek-apolasara link alatt éritek el. A török kávé bizony nem volt jó, viszont ez a krém, higgyétek el, maga a megváltás! Sajnos valószínűleg genetikailag is eléggé hajlamos vagyok a visszeresedésre, és régóta jelent problémát, de a Herbiovit vadgesztenyés krémje csodákat művel. Vadgesztenyén kívül tartalmaz még borszőlőlevél-kivonatot, E-vitamint és borsmentát, amelyek szintén nagyban hozzásegítik a magas hatásfok eléréséhez. Persze nemcsak visszér esetén szuper, hanem akkor is, ha az ember a nehézláb-érzéssel küzd – barátnőm például éppen erre a célra használta és emiatt tartotta magánál.

Ami miatt még nagyon értékelem a terméket, az az, hogy egyaránt vegán és mentes a mesterséges szintetikus anyagokat és színezékeket sem, ilyen termékeket pedig borzasztóan nehéz találni a piacon jó ár-érték arányban; jó eséllyel valamelyik kritériumnak nem fog megfelelni a kinézett krém, ha valaki tudatosan ilyen paraméterekkel keres krémet. Természetesen a bőrhöz is kivételesen kíméletesnek bizonyult, ez pedig nem volt meglepő, hiszen ezt a kíméletességet bőrgyógyászati tesztek is alátámasztják. Nincsenek benne kőolajszármazékok, mesterséges színezékek vagy illatanyagok, parabének, szóval minden kritériumnak megfelel, ami csak kitalálható. Már csak azért is így van ez, mert az, hogy vegán, nem jelenti automatikusan azt, hogy cruelty free, azaz sem az alapanyagok, sem az alapanyagok nem kerültek tesztelésre állatokra, viszont a https://herbiovit.hu/vadgesztenye-labkrem-nehez-laberzet-es-visszerek-apolasara link alatt található vadgesztenyés krémnél ez pontosan így van, így állatvédők is teljes nyugalommal megrendelhetik.

A szállítás jelen pillanatban egyébként 10.000 forinttól ingyenes is, így ha rendel az ember néhány terméket, már ezért sem kell fizetnie. Szállítást egyébként a vevő kérhet házhoz, így ki sem kell mozdulnia, vagy hogyha kényelmesebb, akkor nem akadály a csomagpontra való szállítás sem, így mindenki kiválaszthatja a számára legjobb lehetőséget – egyik esetben sem kell aggódni, a rendelés és a szállítás is nagyon gördülékeny, gyors, amiatt sem kell aggódni, hogy esetleg sokat kéne rá várni. És maximálisan ajánlom a Herbiovitet, higgyétek el, sokkal jobb, mint bármelyik török kávé!