Hogyan lett Budapestből világváros?

Amikor megérkezek ez elektromos kerékpárommal a török kávézóba, tudom, látom, hogy a világvérkeringés részévé váltunk mi is! Ahogy az elektromos kerékpár praktikuma találkozik a török kávézóm kényelmével, érzem, hogy ez a város alkalmassá lett arra, hogy minden jót a világból magába szívjon. Rengeteg ember, rengeteg hozott tudás és kultúra. Reméljük, mindenből a legjobb! Mert így lesz jobbá az életünk…

Mondjuk, nem csak a kávézóban ücsörgés lett nagyon kényelmes műfajjá!… Igazából a biciklizés, az elektromos kerékpárral való utazás is lehet kényelmes és élvezetes már. Jó pár fokkal élvezetesebb, mint mondjuk a sima biciklizés volt. Ezért felel például a motorbolt.co.hu. Mert mindenre megvan a tökéletes ember vagy organizáció. És nem csak azáltal, hogy mindenből a legjobbat árulja nekünk, így elektromos kerékpárból is, hanem, hogy árul még hozzájuk egyéb nagyszerű dolgokat. Amikkel még tökéletesebbé válhat egy ilyen járgány. (Tulajdonképpen bármilyen két-, vagy négykerekű járgány.)

Rájuk úgy találtam, hogy a saját biciklis boltommal nem voltam elég elégedett. Ők valahogy nem voltak eléggé fejlődőképesek, nekem viszont komolyabb és egyre még komolyabb igényeim lettek. A Motorboltosok viszont egyből elém tártak haladó magoldásokat. Szinte mindent, ami egyszer a világban bevált és a közös tudás része lett. Ők mondjuk dunaföldváriak, de webshopként a hazánk minden sarkába eljuttatnak bármit abból a hatalmas raktárkészletből, amit náluk egyedülálló módon felhalmoztak. Furcsa, hogy így “ki kellett jönnöm” Budapestért, de én a legjobbat szeretem felkutatni, és ebben a pillanatban úgy érzem, ők azok. Én nem tudom, mennyi időt tölthetnek annak a tanulmányozásával, hogy hogyan legyen a biciklizés is napról napra egy minél élvezetesebb és könnyebb dolog, de az biztos, hogy ilyen sok terméket máshol nem találtok ehhez a területhez. Nekem legalábbis ez a benyomásom, hisz máig nem értem a végére, immár hetek óta a náluk való böngészésnek.

Eleve, hogy már valamit elektromossággal egészítenek ki, ami segíthet a hajtásban, az a fokozott kényelmünket szolgálja… Innen indulunk, ha meg akarjuk érteni. Sokan ódzkodnak az elektromosság térnyerésétől, pedig a világ egyértelműen döntött: így lesz jobb. Ha még sosem néztetek szét a “piacon” – nem csak az elektromos biciklik piacán, hanem amúgy minden hasonlóén – a Motorbolt, a fenti linken tényleg alkalmas lehet erre. Hogy tájékozódjatok, és hogy vásároljatok egyaránt. Egyedien nagy és kiváló termékválasztékkal hívogatnak, amiből ráadásul sosem kerülnek ki a régi dolgok! Imádom ezt a shopot. Semmi nem avul el náluk, de az új dolgokból minden elérhető. És tényleg méltatlan, hogy eddig csak az elektromos bringa került szóba, van ugyanis náluk minden. Például robogó is.

Meg rollerek, két, néha négykerekűek, és azokhoz is mindenféle alkatrész. A hagyományos bringákhoz szerszámot is árulnak, olyan dolgokat, amiket rászerelünk a biciklire, és olyanokat, amiket magunkon hordhatunk biciklizés közben. Csak úgy, mint a motorozásnál! Ahogy a telefonból okostelefon lett, a lakásunkból okosotthon, úgy lesz szerintem mindenből nagyon korszerű termék. Ennek a haladásnak nem lehet az útjába állni, az elektromos kerékpárénak sem, csak azt lehet tenni, amit a Motorbolt tesz: rögtön hozzáférni a tudáshoz, de azért a régit is megőrizni. Mert, ha valaki azt keresi, annak is elérhetőnek kell lennie. A Motorbolt érzi ezt a felelősséget, ettől olyan király a shopjuk szerintem!