Egy jó kávé mellett máris könnyebb

A barátnőm végre valahára lakástulajdonos lesz, hosszas procedúra előzte ezt meg. Ezen kívül nagyon sokáig is spórolt rá. Mivel együtt fogunk lakni nála, ezért ki vannak osztva rám is a feladatok. Azt mondta, hogy keressek neki egy jó lakásbiztosítást.

lakásbiztosítás akció online

Van az albérletem közelében egy hangulatos török kávézó, oda szoktam hosszú órákra beülni, és ott szoktam dolgozni is sokszor, illetve cikkeket írni, mint ezt is. Rákerestem hát az interneten, hogy milyen lakásbiztosítás akció van most éppen, és így találtam rá a pannonsafe.hu weboldalára. Már önmagában a honlap elég magával ragadó volt, és úgy gondolom, hogy ez nagyon ritka, mivel sokszor lehet sajnos összecsapott, silány weboldalakkal találkozni. Ez szerintem nyilvánvaló, hogy sokkal csalogatóbb az a weboldal, amelyik jó a szemünknek. Látszik, hogy ők erre is adnak.

A lakásbiztosítás akció online is intézhető folyamat, ami nagyban megkönnyíti az emberek életét. Szerintem manapság elengedhetetlen az, hogy online ne legyünk ugyanúgy 100%-osan az ügyfelek rendelkezésére, mint élőben. Miután precízen elolvastam mindent a lakásbiztosítás akció online ügyintézéséről, felvezettem a dolgot a páromnak. Természetesen ő is átfutotta az ajánlatot és a honlapot, de azt mondta, hogy alapból teljesen megbízik bennem, illetve azt is mondta még, hogy annyira meggyőző volt számára már első látásra is a weboldal, hogy őt ezzel már meg is vették, így rám bízza a döntéshozatalt.

Bevallom, ez nagyon jól esett nekem, és ezután még nagyobb elánnal vetettem bele magam az információhajhászásba és próbáltam a téma szakértője lenni, már amennyire egy laikus avatatlan ember lehet. Mindenesetre úgy gondolom, hogy elég könnyen felfogok új dolgokat és nincs rossz érzékem a pénzügyekhez sem, épp ezért is kaptam meg én ezt a feladatot, mivel a párom kevésé erős ezen a területen.

Amikor már este 9 óra lett, és én még mindig a török kávézóban ültem, rájöttem, hogy lassan ideje lenne már hazamennem, így becsuktam a laptopomat, majd hazamentem a páromhoz.