Új székhelyre írattam a török kávézómat

Amikor megnyitottam a török kávézómat, nem gondoltam volna, hogy ennyire beindul az életem. Ráadásul most üzleti szempontból is úgy érzem, hogy hoztam egy nagyon jó döntést, mert székhelyet váltottam. Persze, már hallom is a gondolataitokat ezzel kapcsolatban – hol van az üzlet mindebben? Nos, ameddig nem néztem meg https://topcegalapitas.eu/szekhelyszolgaltatas/ oldalt, én is szkeptikus voltam mindezzel kapcsolatban, de a látogatás az oldalon maradéktalanul megváltoztatta a véleményemet.

A https://topcegalapitas.eu/szekhelyszolgaltatas/ oldalt egy ismerősöm ajánlotta a figyelmembe, amikor meghallotta, hogy vállalkozásba kezdek. Török kávézót nyitottam, és magát a vállalkozást ugyanis az otthonomba jelentettem be, de az ismerősöm erre csak csóválta a fejében. “Hiszen akkor arra építményadót is kell fizetned!” – kiáltott fel, és ekkor osztotta meg a topcegalapitas.eu oldalt velem. Az oldal nagyon sokat segíthet a hozzám hasonló kezdő vállalkozóknak abban, hogy megfelelő üzleti döntéseket hozzanak. Mielőtt ellátogattam a https://topcegalapitas.eu/szekhelyszolgaltatas/ oldalra, meg sem fordult a fejemben, hogy a megfelelő székhely választással is mennyi pénzt lehet spórolni! Arra is ez az oldal hívta fel a figyelmemet, hogy ha az ember Újlengyelben jegyzi be a cégét, akkor iparűzési adót sem kell fizetnie! Ha valakit érdekel a lehetőség, bátran ajénlom, hogy keresse fel a TopCégalapítás csapatát. A székhelyszolgáltatás havi díja alap esetben 6+1 hónapra nettó 39.900 Ft. Ha azonban az ügyfélnek nincs ügyvédje, akkor minden ügyintézésben segítik, és a csapat ingyen biztosít az ügyfél részére ügyvédet!

Mire vártok még? Keressétek fel a TopCegalapítás csapatát most, tüzetesen nézzétek át a https://topcegalapitas.eu/szekhelyszolgaltatas/ oldalukat, és takarítsatok meg pénzt a vállalkozásotok számára!