Egy bájos török kávézóban kaptam segítséget fagyizóm felszereléséhez

Közel a lakásomhoz van egy autentikus török kávézó, amit nagyon szeretek. Majdnem mindennap iszom ott egy jó kávét, vagy eszem egy finom szendvicset, sütit. Mostanában egy fagyizó megnyitásával foglalkozom, és már lassan elkészülnek a munkálatokkal és következhet a gépesítés.

Meglehetősen gondterhelt voltam a gépesítéssel kapcsolatban. Volt már néhány hely, ahol körülnéztem de vagy túl drága volt, vagy nem tűnt túl megbízhatónak, jó minőségűnek a kínálat. Egyik alkalommal, amikor a török kávézóban ültem és a laptopomon nézegettem a lehetséges gépeket a pizzázóba, amikor a kávézó tulaja megszólított. Tudja, hogy törzsvendég vagyok és már többször is beszélgettünk. Megkérdezte, hogy éppen min dolgozok. Elmeséltem neki, hogy milyen problémába ütköztem a fagyizó kapcsán. Azt mondta, hogy mi sem egyszerűbb, rendeljek az rdealer.hu webáruházból.

Elmesélte, hogy mielőtt kávézót nyitott volna, volt egy pizzázója és annak a gépesítését az rdealer.hu-ból rendelt termékekkel oldotta meg. A pizzakemence, a dagasztó- és nyújtógép is hibátlanul működött. A rendelés és a szállítás folyamata is kifogástalan volt. A széles választékban mindent megtalált, amire szüksége volt. A honlap egyszerűen kezelhető, és a kereső- és szűrőrendszerük felgyorsítja a válogatás folyamatát. Rögtön szimpatikussá vált az rdealer.hu webáruháza ezért el is kezdtem körülnézni rajta.

Végre megoldódott a gépesítést

Az rdealer.hu-n valóban nagyon széles volt a választék. Elkezdtem nézegetni a vitrineket, fagyasztókat, pasztőrözőket és minden más kiegészítőt, amire egy fagyizónak szüksége lehet. A vitrinek közül kellett olyan is, amiben a cukrász süteményeket fogjuk tartani, és olyan is, amiben a fagyit. Végül egy pultra helyezhető süteményes vitrin és egy 18 tégelyes fagyi vitrin mellett döntöttem. Választottam még egy kombinált fagylaltgépet, egy 120 literes pasztörizáló és fagylaltfőző gépet, emellett kanalakat, tégelyeket és tölcsértartókat. Úgy éreztem, hogy nagyjából mindent kiválasztottam, szóval leadtam a rendelést.

Telefonon egyeztettem a garanciával és szállítással kapcsolatos információkat. Alig vártam, hogy meg érkezzenek a gépek, hiszen a fagyizó megnyitója már közel volt. Kíváncsiságból még egy kicsit böngésztem az rdealer.hu honlapját. Néhány érdekes cikket is elolvastam, és igazán tetszett, hogy ilyen blogbejegyzéseken keresztül mutatnak be új termékeket és gyártókat. A rövid céginformációból kiderült, hogy már több mint 20 éve működik a családi vállalkozásuk. A kínálatukban új és használt gépek is megtalálhatóak a vendéglátóipari gépek kínálatában.

Ezek alapján még jobban megtetszett az rdealer.hu. Másnap megint elmentem a török kávézóba és elmeséltem a tulajnak, hogy mi mindent rendeltem. Néhány nap múlva megérkeztek a gépek, amiket gyorsan be is üzemeltünk. Nagyon elégedett voltam a kiszállítással is és a gépek teljesítményével is. A megnyitó után jó alaposan próbára lettek téve, de szerencsére bírták a gyűrődést.

De jó fagyizót hoztunk össze

A megnyitó egyébként nagyon jól sikerült, minden tökéletesen működött. Azonban előjött néhány hiányosság, amire nem gondoltam és, amit minél előtt orvosolni kell. Például kimaradt a kávégép, a juicer, a jégkásagép és még néhány apróság. Ezért hát újra felmentem az rdealer.hu oldalára, és némi keresgélés után meg is találtam minden hiányzó eszközt.

A szállítás most is zökkenőmentesen zajlott, nem volt semmi fennakadás. Igazán örültem, hogy megtaláltam évekkel ezelőtt ezt a kis török kávézót, mert az rdealer-es javaslat nélkül nem biztos, hogy sikerül egy ilyen jó fagyizót összehozni. Az rdealer.hu nagyon megkönnyítette a gépesítéssel kapcsolatos dolgokat, és ezért igazán hálás vagyok a kis török kávézónak.