Török kávézóban merült fel a páros masszázs gondolata

Szinte kávéfüggőnek is mondhatnám magamat, mivel napi szinten iszok 2-3 minőségi kávét. Nem az otthoni kotyogósra vagy kutyulósra gondolok, hanem rendes, kávéházakban kapható specialty kávékra. Éppen munka előtt mentem a kedvenc török kávézómba a napi első adagomért, amikor összefutottam a barátnőmmel és a párjával. Úgy sugárzott az arcuk, hogy meg kellett kérdeznem, honnan jöttek, mit csináltak, hogy ilyen szuperül néznek ki.

Kiderült, hogy páros masszázsról jöttek, teljesen oda-vissza voltak, áradoztak a Karma Thai Masszázs szalonban lévő masszőrökről. Állításunk szerint ők a legjobbak a városban, és elég gyakran meg is látogatják őket, hogy mindig ilyen kipihentek és frissek legyenek. Ami a legjobb az egészben pedig az, hogy közös program, hiszen egyszerre történik a masszázs. Mindig van egy délelőtt, amikor elmennek masszázsra, utána elmennek reggelizni és jól indul a nap. Közösen töltenek minőségi időt, amiből profitálnak is.

https://karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs

Azonnal megkértem, hogy küldje el nekem a linket, pár pillanat múlva pittyeget is a telefonom: https://karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs. Beszélgettünk még egy keveset, de őszintén, már alig vártam, hogy vége legyen és felmehessek az oldalra – én is így szeretnék kinézni reggelente. Végül vagy végre egyedül maradtam, és fel is mehettem a linkre. Mivel szingli vagyok így engem nem kifejezetten a páros masszázs érdekelt, viszont ha már ott voltam elolvastam azt is.

Olajos és száraz masszázs, szinkronban lévő mozdulatok, meghitt hangulat. Hát engem ez még nem tud lázba hozni, de lehet, hogy majd ha meglesz életem párja, akkor alig várom majd, hogy ismét felkeressem a https://karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs-t. Addig minden esetre én tovább kalandoztam az oldalon és utána olvastam a meleg olajos testmasszázsnak, mivel az birizgálta a legjobban a fantáziámat.

Ellazít és még fájdalomcsillapító hatással is bír – pontosan erre volt szükségem. Úgyse köszöntött még be a jó idő, egy kellemes reggeli felmelegedés csodákat tud tenni az emberrel, hogy az én bőröm és testem is úgy ragyogjon, ahogy a barátnőmé. Plusz pont, hogy puhítja és hidratálja is a bőrt, így az nem csak egészségesnek fog tűnni, de a tapintása is bársonyos lesz.

Mehetek utána a dolgomra is akár, hiszen az olajat beszívja a bőr és nem marad utána ragacsos semmi, így nem kell aggódnom amiatt, hogy még egy hazamenetelt és zuhanyzást is be kellene iktatnom a munkába érés és a masszázs között. Elérhető fél órás és egy órás masszázs is. Számomra a fél óra pont tökéletes és elég volt, így arra foglaltam időpontot 12 990 Ft helyett 20% kedvezménnyel 10 320 Ft-ért.

Alig vártam, hogy bemehessek és egy kellemes masszázst élvezhessek egy felhőtlen fél órán át. Meg is értem, miért ragyogtak annyira ismerősömék a páros masszázs után, tényleg csodát művelnek az emberrel. Olyan energikus voltam utána és jókedvű, hogy többen megdicsértek aznap, hogy milyen jól nézek ki, honnan jövök. Boldogan küldtem körbe az ismerősök között a https://karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs oldalra kalauzoló linket, habár nem volt mindenki kapcsolatban. De előre gondolni lehet, én is eljátszok a gondolattal, hogy elmegyünk majd ide, ha megtalálom a páromat.

Tegnap pont egy újabb masszázsról mentem a kávémért, amikor a pultos srác meg is dicsért, hogy milyen jól nézek ki mostanában, még a kávémat is állta. Vajon Ő lesz az akivel legközelebb közösen fogok feltöltődni? Igazán rám férne már egy ilyen páros romantikázás.