Egyetemistaként nyitottam a kávézómat, most már boltom is van

Már gimnazista koromban sem tudtam igazán elképzelni, hogy majd egy irodában gürizek napi nyolc órában. Az egész család tudta, hogy vállalkozó lesz belőlem, hiszen az eszem úgy vág, mint a borotva, bátor vagyok, és páratlanul jól bánok a pénzzel.

A kereskedelem, és marketing szak elvégzése után már jócskán beindult a vállalkozásom, amihez a tőke egy részét önerőből, másik részét pedig kölcsönből szereztem.
Két év alatt olyan népszerű lett az egyetem közelében nyitott kávézóm, hogy asztalt kellett foglalni, ha valaki be akart ülni.
Mivel szerettem volna fejleszteni az üzletet, arra gondoltam, beújítok pár különleges kávéval, és ha bejön, ezen kávéknak, és egyéb főleg balkáni eredetű élelmiszereknek is fogok nyitni egy boltot. Így is lett, fél év után már alá is írtam a kávézó mellett levő, pár hete üresen álló nyolc négyzetméteres miniüzlet bérleti szerződését.

De hol tároljam az árut? – az én megoldásom az Euroscacco lett.

Azonnal megláttam a lehetőséget a festett acél kivitelezésű polcrendszerben. Szinte láttam magam előtt, ahogy bemutathatom rajta a megvásárolni kínált árucikkeimet. Nem lepett meg, amikor leesett, hogy ezek pont kereskedelmi árubemutatásra lettek tervezve. Kifejezetten a terméktípushoz igazítható kiegészítők segítik a vásárlók igényeit, amik a megoldások széles skáláját kínálják. A Euroscacco névre keresztelt polcrendszer egy olyan funkcionális megoldás, melyet elegancia és sokoldalúság jellemez. A termékek minőségi kivitelezését és különleges dizájn koncepcióját a kifinomult világítási rendszerek emelik ki, amivel lehetővé teszik és biztosítják, hogy minden árucikk a lehető legjobban látható legyen.

polcrendszer

A Racking Log fém polcrendszerek, nagyüzemi és irodai berendezések kivitelezésével és értékesítésével foglalkozik, és a legkiválóbb logisztikai termékek és anyagok széles skáláját kínálja. Termékeik lehetővé teszik, hogy a rendelkezésre álló teret maximális rugalmasság mellett, biztonságosan lehessen kihasználni.

A Racking Log cégcsoportja több mint 25 éve működik a raktározási, áru-, és irattárolási termékek piacán. Sikerük titka a szakértelmük, amivel képesek kielégíteni minden megrendelést leadó vállalatnak, és cégnek az egyedi igényét, hiszen közös érdekek vezérlik őket, ami nem más, mint a hatékony tárolástechnika. A Racking Log célja, hogy munkatársai szakmai tudását, és több évtizedes tapasztalatát felhasználva, mind a költséghatékonyság, a minőség, és a megbízhatóság terén maximálisan teljesítményt nyújtsanak. A külföldön szerzett referenciájuknak, és a nemzetközi tapasztalatuknak hála kiemelkedő szakértelemmel bírnak, hiszen Európa több pontján számos raktártechnikai projekt részeseiként jeleskedtek, hiszen a legkorszerűbb megoldásokat tudják kínálni ügyfeleiknek.
A kézi raktározásra, irattározásra vagy otthoni használatra is tökéletesen alkalmas fémpolcok igen előnyösek lehetnek bárki számára. Egyrészt kiváló ár-érték arányuk, hitetlenül strapabíróak, nagy a teherbírásuk (polconként akár 280 kg is!), és meglepően könnyen és egyszerűen szerelhetőek össze. Ez azért van, mert garantáltan magas a minőségük, ezt igazolja TÜV és ISO minősítésük is. Különlegességük, hogy 33 milliméterenként állíthatóak, hogy maximálisan ki lehessen használni a rendelkezésre álló teret, és ne maradjon üres rés.

A Racking Log honlapján elérhetőek olyan tájékoztató dokumentumok is, amik hasznosak lehetnek minden érdeklődő számára a termékekről, és szolgáltatásokról. Megtalálható itt az anyagok minőségi tanúsítása magyar nyelven, Racking Log termékprospektus, újdonságok, a Salgó polc összeszerelési útmutatója, és gördíthető polcrendszerek bemutatása.

Megéri kapcsolatba lépni a Racking Log-gal, hiszen munkatársaik bármikor rendelkezésre állnak helyszíni felméréssel, tervezéssel, valamint személyre szabott árajánlatok készítésével. Kérjen nyugodtan árajánlatot, vagy bátran kérjen tanácsot, akármilyen információra van is szüksége! Az egyszerűbb válaszkezelés érdekében használja a kapcsolati űrlapot, amit megtalál a Racking Log weboldalán, ezen a linken: http://www.rackinglog.hu/