A tisztaság fontos egy kávézó életében is

Amikor valaki kávézót nyit, olykor nem is tudja, hogy mi mindenre fel kell készülnie. De hát így van ez minden vállalkozásnál. Például sokan megfeledkeznek a takarításról, pedig ez is igen fontos bármilyen vállalat életében. Sokszor pedig már nem is marad igazán pénz és energia arra, hogy valaki beszerezze a legjobb takarítógépet vagy épp seprőgépet.

Erre kínál megoldást a Greenway Kft. bérelhető gépeivel. A seprőgépek között is több típust találunk, ezek egyike például egy kompakt, ráülős seprőgép, ami tökéletes munkát végez. Ez a Taski Balimat 6500 modell, ami 90 centiméter szélesen seper, és tökéletes megoldást nyújt nagy területek seprésére. Gyors és egyszerű munkát végez, egy második oldalsó seprű használatával pedig akár 110 centiméteresre is lehet növelni a seprési utat.

Nagy előnye továbbá ennek a berendezésnek, hogy kültéren és beltéren egyaránt lehet használni. Ellentétesen forgó kefékkel rendelkezik, ezek pedig azért jók, mert így az egyik keféről a másikra kerül a szennyeződés, amit így egy vezetőlemezen lehet hátravezetni, a szennyeződéseket gyűjtő tartályba.

Padlón és szőnyegen is hatékony munkát végez ez a seprőgép, és egyszerű lesz a tisztítás is. A hulladéktartályt is könnyen el lehet távolítani és ki lehet üríteni, ami szintén növeli a hatékonyságot. Mindemellett ez egy kényelmes berendezés, aminek a kezeléséhez nem szükséges semmilyen képzés, szaktudás, már használatra készen érkezik meg a helyszínre.

Több más típust is kínál a Greenway, olyanokat is, melyeket gyalogosan kell kísérni, tehát nem ráülő berendezések. Ezek egyike a szintén Taski márkájú Balimat 3300 típusú seprőgép, aminek extra nagy a tartálya és szintén széles munkaterülettel dolgozik. Különböző padlótípusokon is megállja a helyét, és ez is el van látva a szabadalmazatott ikerhenger rendszerrel. Könnyen és egyszerűen lehet használni, a seprési szélessége 90 centiméter, és a tartálya pedig 60 liter, ami igazán nagynak számít. Nagy területeken gyorsan és hatékonyan lehet seperni ezzel a berendezéssel.

Szintén egy gyalogosan kísérendő berendezés a Taski Balimat 2300, ami egy kompakt akkumulátoros gép. Ez is rendelkezik a szabadalmaztatott ikerhenger-rendszerrel és a különféle padlótípusokon is megállja a helyét. Szintén használható egyaránt beltéren és kültéren, kemény padlón és szőnyegen is. Egyszerű kezelni, nem kell hozzá külön képzés, a kényelmes és ergonomikus használata pedig szintén egy nagy előny.

És itt van még a Taski Aero 3500 Micro berendezés is, ez a seprőgép igazán nagy teljesítményre képes, hatékony és gyors munkát végezve. És megtalálható a Greenway Kft. kínálatában. Két, ellentétesen forgatható hengerkefével rendelkezik, ehhez jön még egy vákuumturbina, így lesz hatékony a por és a törmelék összegyűjtése. Ráadásul ez egy igen hosszú élettartamú berendezés, a motor nem rendelkezik kopó alkatrészekkel, a kefék ezen kívül egyetlen gombnyomással beállíthatók, és puha és kemény padlón egyaránt megállják a helyüket.

Egyedi légáramlás-kialakítása gondoskodik a kiváló minőségű szűrésről, és garantálja a levegőminőséget és az alacsony zajszintet is. És egy valóban sokoldalú gépről van szó, aminél vannak kéziszerszám-tartozékok is, így a tisztítás kis területeken is lehetővé válik, a gép körüli 3-6 méteren. Az ülés és a kormány is állítható, hogy kényelmes legyen a géppel való munka. Ez is fontos, hisz az emberek szívesebben dolgoznak kényelmes helyzetben, ez egészségügyileg is igen indokolt lenne.

Aki tehát bérelni szeretné takarítógépeit, eszközeit, annak a Greenway Kft. a válasz a kérdésére.

A seprőgép esetében is többféle berendezéssel találkozhatunk a kínálatban, vannak gyalogosan kísérendő és ráülős gépek is.