A török kávé mellett az autómat is meg tudtam szerelni

Rengeteg féle kávé létezik. Erről én nem is tudtam igazán korábban. Diákként én még csak azt hittem, hogy létezik az instant kávé, meg az az olcsó őrölt, amit a boltban lehet kapni. Az előző barátnőm azonban megmutatta nekem azt, hogy mennyiféle kávé létezik még ezeken kívül is. Nagyszerű volt az egész élmény. Mikor először belekortyoltam a török kávémba, amit felszolgáltak nekem, megváltozott az egész gondolkodásmódom. Annyira krémes és fűszeres volt.

Ezután, akárhányszor hazamentem apámhoz, már nem tudtam ugyanúgy ránézni a géppel készített kávéjára. Egyszerűen nem volt meg benne az a plusz, ami a török kávéban ott volt. Azóta is nagyon szívesen járok különböző kávézókba. Szerencsére Budapesten élek, úgyhogy ebből még széles választékom is van. Nem kell beérnem kevesebbel, mint a legjobb kézműves kávék. És az a vicc az egészben, hogy még árban sem vészesek.

Fontos nekem nagyon a minőség, ehhez azonban nem szeretek átlépni egy bizonyos árhatárt. Mindig az arany középutat keresem. Különösen igaz ez akkor, ha az autómról beszélek. Mindenki tudja, hogy egy ilyen járművel mennyi probléma tud lenni. Rengeteg karbantartás, végtelen bizonytalanság azzal kapcsolatban, hogy mikor üt be a következő balszerencse. Ezért is örültem, hogy rátaláltam a metaautoszerviz.hu nevű oldalra, ahol mindent el tudtam intézni egy helyen.

Igen, én örömmel kiállok amellett, hogy minőségi szolgáltatást lehet találni az interneten is. A metaautoszerviz.hu az élő példa. Egyszerű érdeklődő böngészésként kezdődött az egész, de annyira rabul ejtett az a részletes tájékoztató, amit az oldalon lehetett találni, hogy biztos voltam abban, hogy nekem rájuk van szükségem.

De mégis mi teszi ennyire különlegessé a metaautoszerviz.hu szolgáltatását? Elsősorban az őszinteség és a letisztultság. Mikor fellépünk az oldalra, szinte azonnal át tudjuk látni az egészet. Nincsenek idegesítő, túlságosan bonyolult menüpontok, amik csak elterelik a figyelmünket. Az elérhetőségeit sem rejtik el, rögtön láthatjuk a telefonszámot, amint fellépünk a kezdőlapra. Azt is megtudhatjuk azonnal, hogy hol érhető el ez a szolgáltatás. Nektek ezt egyszerűbbé teszem, és csak leírom ide. Tehát, Budapest 19. kerületben található ez a műhely. Igen, sajnálom azokat, akik nem Budapesten, vagy a környékén élnek, mert ide tényleg megéri eljönni.

A tájékoztatás mindig teljes körű. Ha szépen letekerünk a kezdőlapon, akkor különböző szövegeket olvashatunk arról, hogy mégis mit ajánlanak nekünk. Ezeknek a szövegeknek a profi tagolása lehetővé teszi számunkra azt, hogy minden unalom nélkül felfogjuk, mégis mit várhatunk tőlük. Nekem nagyon tetszett ez a hozzáállás, mivel így egy pillanatig nem éreztem azt, hogy a sötétben akarnak hagyni és kihasználni a tudatlanságomat.

Meglepetésekre sem kell számítanunk, ha őket választjuk. Az oldalon hosszan kifejtik, hogy náluk nincsenek rejtett költségek, mivel a karbantartás teljes folyamata alatt tájékoztatnak minket arról, ha valami váratlan fejlemény történik. Ebben az esetben kikérik a véleményünket, úgyhogy mindig ott van a döntés a mi kezünkben, hogy akarunk-e többet költeni.

Nekem ennél többre nem is volt szükségem, hogy felvegyem a telefont és tárcsázzam a számukat. A többi pedig már történelem. A metaautoszerviz.hu csapata nagyon kedves és segítőkész volt. Érezték rajtam, hogy annyira nem értek az autókhoz, mégsem kezeltek úgy, mintha másodrangú ügyfél lennék. Mire készen voltak a szereléssel, szinte már baráti kapcsolatot ápoltam velük. Kiváló volt az egész, csak ajánlani tudom.