A munkacipőm egy futócipő

Szerencsés vagyok, hiszen azon emberek csoportját erősíthetem, akiknek alapvetően kényelmes a mindennapokban viselt munkaruhájuk. Mivel egy belvárosi, forgalmas török kávézóban dolgozom, ahol egész nap fel-alá rohangálunk, a főnökeim is belátták, hogy fő a kényelem. Így egyszerű bordó egyenruhánk és kötényünk van, ami amellett, hogy illik a hely dekorációjához, még borzasztóan kényelmes is.

A cipőnket magunk választhattuk, a kikötés csak annyi volt, hogy fekete cipőnek kell lennie. Az én választásom egy adidas futócipő volt, amelyet hosszas kutakodás után sikerült kiválasztanom. Mindenféleképpen futócipőt akartam vásárolni, hiszen ahogy már említettem, egész nap fejvesztve szaladgálok a kávézóban, így ez bizonyult a leglogikusabb és leg “lábkímélőbb” megoldásnak.

Azt illetően azonban kicsit meg voltam lőve, hogy mégis milyen típust válasszak az adidas futócipők közül. Itt jött képbe a cipoteszt.hu, ugyanis én egy profi véleményére akartam adni, nem csupán csak bemenni egy üzletbe és megvenni a legelső edzőcipőt.

A cipoteszt.hu oldalon futócipők értékeléseit és tulajdonságait olvashatjuk el igazán részletesen, akár még egyes típusok összehasonlítására is van lehetőségünk. A könnyebb keresés érdekében márkák és árak szerint is lehet szűrni a cipőket.

Itt ugyan megvásárolni nem lehet a lábbeliket, azonban hetente frissítik a feltüntetett árakat különböző áruházak szerint, így még azt is megtudhatod a cipoteszt.hu oldalon, hogy honnan lehetne a legjobb áron megvásárolni a futócipőt, amit kinéztél magadnak.

Úgy gondolom, hogy én végül remek döntést hoztam az oldal segítségével, hiszen még a hosszú, tíz órás műszakok után sem fáj soha a lábam. Akár a mindennapokra lábbelit, vagy profi futócipőt kerestek, mindenképp tájékozódjatok előtte a cipoteszt.hu oldalon!