Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel

A kávézó mellett úgy alakult, hogy egy másik vállalkozásba is belefogtam: műkörmös szalont nyitottam. Persze a kávé iránti szerelem nem hagyott alább bennem, egyszerűen csak arról van szó, hogy rengeteg barátom csinálta meg ezt a tanfolyamot a karantén alatt és én meg kihasználva a lehetőséget gondoltam egy helyre gyűjtöm őket és nyitok egy szalont. Igen ám, de az új vállalkozáshoz új székhely is kellett. Aztán szembe jött az, hogy Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel – és meg volt oldva minden problémám egyetlen pillanat alatt.

A szekhelyszolgaltatas24.hu csapatának köszönhetően ma már nem kell órákat, vagy akár napokat várni arra, hogy lehessen az embernek székhelye. Már persze abban az esetben, hogyha ezt bérelnie kell és nincs sajátja, amire ráírhatnák az újonnan bejegyzett vállalkozást.

Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel – ahogy a szlogen mondja. És tényleg így van! Már egy órán belül el tudják intézni a dolgot, hiszen minden a neten történik és itt éppen ezért nem kell várakozni semmire. Nincsenek felesleges átfutási idők, míg egyik papír átkerül egyik feldolgozótól a másikig. A neten mindent ki lehet tölteni előre és már indulhat is az igénylés. Szóval nincs nagy gáz, ha későn jut eszébe az embernek, hogy hoppá, valamiről megfeledkezett. Léteznek ilyen expressz szolgáltatások, hálistennek, amivel ki lehet cselezni a rendszert és megmenteni a későn ébredőket.

A szekhelyszolgaltatas24.hu-nál két helyszín közül lehetséges választani. Az egyik, az újlengyeli cím esetében nem kell iparűzési adót fizetni, ezért ez egy kicsit drágább havi díjjal rendelkezik. Ezzel szemben Budapesten kell iparűzési adót fizetni, de cserébe a szolgáltatás havi díja is ennek megfelelően kedvezőbb.

Ha valaki szívesebben intézi telefonon ezeket az ügyeit, természetesen arra is van lehetőség. Minden elérhetőséget megtaláltok a weboldalon, valamint a konkrét árak is ott vannak, hogy az egyes csomagok milyen díjszabással futnak.

Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel – ezt érdemes megjegyezni, hogyha épp cégalapításban vagytok, vagy cégmódosításban és szükségetetk van új székhelyre, kedvező bérleti díjért cserébe!

Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül - Budapest, Újlengyel