A török kávé az egyik legjobb

Minden reggelem kávéval kezdem, ezért nagyon fontos számomra, hogy a reggeli kávé mennyire finom. Sokáig kísérletezgettem, míg megtaláltam a számomra legfinomabb kávét. Ez nem más, mint a török kávé. Amióta ezzel kezdem a napon, sokkal jobban indul és egy pozitív dologgal kezdem egyből. E mellé még jön a laktató, változatos és finom reggeli. Ez nálam a tökéletes reggel. Neked hogyan szokott indulni a nap?

Szeretek megélni minden pillanatot, ezért mindig igyekszem a jelenben élni. Ez nem azt jelenti, hogy nem gondolok a jövőre és ne terveznék. Nagyon szeretek előre tervezni és mindent úgy alakitani, ahogy azt én szeretném. Éppen ezért ha munkáról van szó, akkor is mindig a terv szerint próbálok haladni és elérni a kitűzött céljaimat. Ha sikerül megcsinálnom az eltervezett dolgokat, akkor megjutalmazom magam. A jutalom lehet egy finomság, olyan kikapcsolódás amit már rég szerettem volna vagy egy olyan nyugis nap, amikor azt csinálok, ami épp jólesik. Viszont ilyenkor mindig figyelnem kell arra, hogy olyan jutalmat találjak ki, ami még pluszban tud motiválni.

Amikor új munkahelyre kerültem, akkor jártam először üzleti portré fotózás keretein belül Szoboszlai Krisztinél. Az interneten sokáig keresgéltem a megfelelő üzleti portré fotózás után, de végül őt találtam a legkompetensebbnek a témában. A weboldalán nagyon sok referencia munka megtalálható, ezért ha kíváncsi vagy a munkáira, akkor ott megtekintheted őket.

üzleti portré fotózás

Amikor először láttam a képeit, akkor nagyon megtetszettek. Van egy olyan egyedi stílusa és hangulata a képeknek, amit én is szerettem volna átélni és majd a végeredményen nézegetni. Éppen ezért bíztam meg Szoboszlai Krisztit az üzleti portré fotózással.

Viszont nem csak üzleti portré fotózással lehet hozzá fordulni. Nagyon sokoldalú és szakmailag is kiemelkedő több fotózási területen is. Ennek köszönhetően több fajta fotózási fajta közül választhatsz. Amennyiben kismama fotózásra vágysz, akkor olyan meghitt és szép képeket kaphatsz, amiről lehet ezelőtt álmodni sem mertél. Ha művészi vagy glamour képekre vágysz, akkor az egyik legjobb helyen jársz. Ha megszeretnétek örökíteni az eljegyzéseteket és/vagy az esküvőtöket, akkor Kriszti ebben is nagyon szívesen segít. Olyan csodaszép képeket fog készíteni erről a szép eseményről, amit majd szívesen nézhettek vissza minden egyes évfordulótok alkalmával.

Amennyiben a családotokat szeretnéd kép formájában is csodálni, akkor nincs más dolgod, mint felkeresni Szoboszlai Krisztit. Ezek mellett portré és gyermek fotózásokat is vállal. Ha mindez még nem lenne elég választási lehetőség, akkor lehetőséged van még élményfotózáson is részt venni, illetve Fine art gyermek és felnőtt fotózáson. Nem tudod ezek mit jelentenek pontosan? A weboldalon mindenről részletes leírást találsz, ezért amikor mér a fotózásra kerül a sor, nem lesz benned több kérdés és önfeledten lehetsz jelen. Ez azért is fontos, mert a képek csak akkor lehetnek valóban csodásak, ha magabiztos, jókedvű és felszabadult tudsz lenni.

A jó hangulatot és a nagyszerű fotókat a profi fotós biztosítja, neked már csak élvezned kell a pillanatot.

A honlapon több vélemény is elolvasható és mindegyikből az látszik, hogy elégedettek a végső eredménnyel és mindenkinek meleg szívvel ajánlják Szoboszlai Kriszti fotóst.

Ha inkább ajándékba adnál egy ilyen csodás élményt, mert inkább ebben az ajándékozási formában hiszel, akkor erre is van megoldás. Az ajándékutalványnak köszönhetően olyan meglepetést adhatsz a szeretteidnek, amivel valószínűleg elégedettek lesznek és sokáig nézegethetik is.

Válassz profi fotóst és élvezd a fotózás minden pillanatát!