Munkahelyi ártalom, hogy mindent hall az ember

Egy kávézóban dolgozom felszolgálóként, nagyon szeretem ezt a szakmát, mert pörgős mindig új embereket lehet megismerni, még ha csak úgy is, hogy egy egy rendelés alkalmával. Akkor is izgalmas, amikor azt találgatom, amikor belép egy vendég, hogy most milyen kávét fog rendelni, milyen lehet az ízlésvilága, nagyon érdekes és izgalmas feladat. Mindezek mellett a kávé szeretete sem elhanyagolható, ahogy a frissen lefőtt kávégőzét megérzem, amit én készítek el, annak párja nincs. Minden egyes pörkölésnek, kávé származási helyétől függően, más íze, és illata van, amit csak a szakavatott orrok, ízlelőbimbók éreznek meg. Egyszóval mindig új hatás ér a munkahelyemen, arról nem is beszélve, hogy mennyi érdekes beszélgetés fültanúja tudok lenni, legyen az a kávézóban tartott állásinterjútól, kezdve egy üzleti megbeszélésig, mindig izgalmas témákat tudok elcsípni.

Az egyik ilyen alkalomkor azt hallgathattam végig, amikor a pultnál egy flottakezelő megbeszélés volt.

Egy nagyobb cég, ahol a munkavállalók száma 250 fő, és egyre növekszik a cég, mivel olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtanak, amire a piacnak most szüksége van, ezért még inkább gondolkodnak és tesznek a cég bővítéséért és új telephelyek kialakításáért országszerte. Ezért is szükségük lesz a közeljövőben, több céges autóra, melyekre jelen növekedési periódusukban nincs emberük, aki kapacitásilag teljesíteni tudja, az ezen megnövekedett feladatokat, és így flottakezelő segítségére van szükségük.

flottakezelő

Ez nem is okozott számukra gondot, hogy megtalálják, mivel az interneten való keresgélés alkalmával rábukkantak egy remek cégre, akik bőséges szolgáltatás kínálatukon belül flottakezelő feladatokat is ellát.

A cég tevékenységi köre rendkívül tág, ahol minden érdeklődő az ő cége méretének megfelelő szolgáltatási csomagot tudja igénybe venni. Ehhez természetesen tanácsot is tud a cég adni, mivel ki kell tölteni egy űrlapot, különböző alap adatokkal és a cég garantált visszahívást vállal. Ahol egyeztetni tudják a kívánt szolgáltatást.

A flottakezelő feladatait tekintve, a céges autóállomány, karbantartását, vizsgáztatást, az autók fogyasztásának elemzését, az autógimik költséghatékony vételét figyeli, vizsgálja felül, és kezeli.

Még olyan tanácsot is tudnak jelen esetben adni, hogy a cég struktúrájának, illetve figyelembe veszik a telephelyek közötti távolságot, hogy mennyit járnak külső helyszínre, ügyfelekhez. Nagyon összetett feladat egy flottakezelő tevékenységi köre, de mindig hálás és sikerélményekben gazdag.

Jelen flottakezelő olyan remek szolgáltatást is tud nyújtani, hogy videóanyagban készíti fel az ügyfeleit egy egy felmerülő esetben, 5 csomaggal tud szolgálni az érdeklődőiknek. Milyen autófajtát válasszanak, mely tényleg a megteendő kilométerek arányában, sokáig tudja a cég érdekeit szolgálni, az autógumik fajtáját és árát, melyen gazdaságos vételével sokat spórolhat az ügyfél. Az üzemanyag fogyasztás is rendkívül fontos jelen esetben, mivel ezen az egy feltételen is sokat tud a költségein csökkenteni egy kisebb cég, amely cégvezető a kávézóban a pultnál ül, ő számára ez mindenképpen egy elsődleges feltétel, mivel az ő vállalkozása, cége nagy, és egyre csak növekszik, amely indokolttá teszi, olyan kocsik alkalmazását, melyet keveset fogyaszt. A rejtett buktatókra is felhívják a figyelmet a videóanyagban, mely szintén nem elhanyagolható feltétele, hogy ha a cég egy autóflottát tart és az üzemeltetési költségeit fizeti. Az is fontos, hogy mennyi forrás áll rendelkezésre egy -egy cégnek, mindezek megvalósítására, a videóanyagból ez is kiderül mennyi ráfordítással kell rendelkezni.

A flottakezelő feladatai most úgy tűnt nekem, hogy kimeríthetetlenek, azzal, hogy az autók minden egyes fázisában jelen vannak, legyen szó a vételétől kezdve, a fenntartási időszakon keresztül. És minden egyes részt kiválóan kell elvégeznie, jelen esetben ez a flottakezelő cég csodás ajánlatot tett a cégvezetőnek, akit teljese mértékben megnyert, és nem is gondolkodott tovább, minthogy őket alkalmazza, és már abban is biztos, hogy nagyon jó döntést hozott ezzel a lépésével. Bebiztosítva magát és a cége jövőjét, autók terén, többet nem kell ezzel a témával tüzetesebben foglalkoznia, a terhet levették a vállairól, így most már tud a cége további bővítésével foglalkozni teljes odafigyeléssel, abban a tudatban, hogy az autók sorsa jó kezekben van.