Egy török kávé is édesen a legfinomabb

Nemrég költöztem új lakásba és mivel nagyon szeretem a kávé különlegességeket rákerestem, hogy merrefele lehet egy jó kávét inni. Néhány sarokkal arrébb láttam, hogy van egy török kávézó és úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Nagyon kellemes volt a légkör, ahogy beléptem mindjárt megcsapott a kávé illata és az egész kávézó kialakítása otthonos volt.

Kicsit izgultam, mert voltaképpen kávémat leginkább nyírfacukorral és mandulatejjel szeretem. Ha nincs más akkor sima cukorral is megiszom, viszont mivel vegán vagyok ezért állatai eredetű tejet nem fogyasztok. Gondoltam rákérdezek a nyírfa cukorra, nem veszíthetünk semmit és kiderült, hogy van belőle. A pincérnő nagyon kedves volt és azt mondta, hogy kókuszvirág cukorral is nagyon finom a kávé, mindenképpen érdemes megkóstolni.

Mikor kicsit kevesebben lettek a kávézóba megszólítottam ismét a pincérnőt és megkérdeztem tőle, hogy mégis hogyan lehet az, hogy ilyen nagy a választék cukrokból és édesítőszerekből náluk. Elmondta, hogy ők mindig a biocity.hu-ról vásárolnak, mert az árak nagyon jók és hatalmas a választék. Igyekeznek minden különleges igényt kielégíteni és ehhez az is hozzátartozik, hogy mindenki úgy tudja elfogyasztani kávéját, ahogy otthon is tenné.

Nagyon érdekes oldal lehet, gondoltam és laptopomon rögtön rákerestem a biocity.hu weboldalra. Rögtön az oldal elején láttam, hogy kedvezmények vannak, ettől persze még izgatottabb lettem. A reform élelmiszer fül alatt több diéta és étrend alapján is tudunk termékeket keresni. Persze nem tudtam megállni és rögtön megnéztem, hogy milyen vegán élelmiszereket lehet kapni, mert mindig azon gondolkodom, hogy mit kenjen reggel a kenyérre.

Hatalmas választék

A biocity.hu-n több száz vegán élelmiszer közül lehet választani és mindemellett kedvező áron. Mivel ezen étrend mellett glutén érzékeny is vagyok, ezért eddig rengeteg időt töltöttem azzal, hogy a boltokat járom és megfelelő ételeket keresek. Ezen a weboldalon viszont mindent megtalálok egy helyen.

A kölestésztán megakadt a tekintetem, mert ez eddig egy olyan különlegesség volt számomra, amit csak nagyon ritkán tudtam élvezni, mert nem lehetett kapni vagy csak egy-egy darab maradt a polcokon. A biocity.hu-n nagyon részletesen le van írva, hogy kik fogyaszthatják és tartósítószer mentes is, amire én is oda szoktam figyelni. Az összetevők listájában sem lehet olyat találni, amit ne tudnék kiolvasni. Valami azt is leírják, hogy hogyan kell elkészíteni és mi a pozitív hatása a szervezetre.

Persze ezen a terméken kívül még több ezer élelmiszer kapható a biocity.hu weboldalon. Az élelmiszerek mellett még testápolók, krémek, gyógyhatású készítmények, mosószerek és öblítők közül is tudunk választani. Ha viszont az Okos Hét fülre kattintunk megtudhatjuk, hogy mik azok a termékek, melyeket, extra kedvezménnyel vásárolhatunk meg.

A biocity.hu-t elnézegetve arra gondoltam, hogy vajon miért nem tudtam erről hamarabb. Sokkal könnyebb lett volna a vásárlás és rengeteg időt tudtam volna megtakarítani, ha mindent megrendelek és házhoz szállítást kérek. Ha számodra mégsem megoldható a házhozszállítás, ebben az esetben kisebb csomag esetén csomagpontra, nagyobb esetén pick pack pontra érdemes rendelni a csomagot. A szállítási feltételek fül alatt pontos információkat találsz arról, hogy mikor melyik lehetőséget érdemes választani.

Egy biztos ezután nem csak a nyírfacukrot de minden mást is innen fogok vásárolni, mert könnyen, gyorsan és egyszerűen találok meg mindent, amire szükségem van és mindezt megtehetem és finom kávé mellett.