Fedezd fel az ízeket, fedezd fel a színeket!

Egy egzotikus kávé íze különleges élményt képes nyújtani azok számára, akik átadják magukat a kóstolás élvezetének, és megtanulják kinyitni a hétköznapok során kissé elkopott érzékeiket. Egy csodásan zamatos kávéhoz volt szerencsém az egyik hétvégi reggelen, ám a jóleső pillanatot nem sokra rá letarolta egy kellemetlen élmény: leszakadt a kedvenc táskám füle, amikor távozni készültem a kávéházból.

Bosszankodásomra válaszul, az egyik kedves felszolgáló lány felírt egy apró cetlire egy webcímet, és mosolyogva a kezembe nyomta. Annyit fűzött csupán hozzá, hogy látogassak el a megadott oldalra, nem fogok csalódni. Amint lett egy kis időm, szemügyre vettem a kis papírt, bepötyögtem a telefonomba, hogy annataska.hu, és máris egy remek helyen találtam magam. Iszonyatosan menő táskák sorakoztak a kínálatban, volt amelyik letisztultan elegáns vonalat képviselt, akadtak bohém, fantáziadús darabok, és praktikus, hétköznapi kis csodák. Cuki borítéktáska, csinos kézitáska, pakolós hátitáska, – a sort hosszasan lehetne folytatni, mert számos kategória képviselteti magát az annataska.hu felületén.

Minőség és színkavalkád

Maga a weboldal is őrülten csajos és dizájnos, az uralkodó rózsás színnel jómagam egyébként mindig megnyerhető vagyok. Ihletet is kaptam, és arra jutottam, hogy mindenképpen beszerzek egy rózsaszínű tasit. Be is írtam az annataska.hu keresőjébe azt a szót, hogy ,,rózsaszín”. Meglepetésemre temérdek fantasztikus darab bukkant elő, nem számítottam ilyen gazdag felhozatalra. Meg is akadt a szemem egy szokványosnak egyáltalán nem nevezhető kézitáskán. A gyönyörű púderes felületen az anyagot fehér vékony vonalak szelték át, így a minta nagyon esztétikus rombuszokba rendeződött. A táska pántja visszafogottan fényes ezüst színben játszott, és kézben, illetve vállon egyaránt hordható a kialakítása. Éppen hozzám illő darab, szeretem a kétfunkciós megoldásokat.

Hirtelen bevillant, hogy beírok egy másik színt a keresőbe, mondjuk az egyik hatalmas kedvencemet, a csábító pirosat. Erre a színre is pazar találati lista sorakozott fel a mobiltelefonom képernyőjén. Nem volt szükséges sokáig kutakodnom, egy minimalista darabbal azonnal szerelembe estem. A piros kiegészítőknél szerintem hátrány, ha túl vannak díszítve, így ez a vállon viselhető modell teljesen lenyűgözött a maga egyszerűségével. Nem rendelkezett túl nagy méretekkel, de pont megfelelőnek tűnt arra a célra, hogy a legszükségesebbeket magammal vigyem benne.

A hétköznapi és alkalmi megjelenés kötelező darabjai

Nem tudtam leállni, legszívesebben az összes színt beírtam volna a keresőbe, de féltem, hogy akkor anyagilag teljesen lenullázom magam már hónap közepén. Már ez a két táska is azonnal elnyerte a tetszésem, és egyből a kosaramba pattantak. Biztos voltam benne, hogy temérdek kincset rejt az oldal, ha már első körben azonnal két tökéletes darabra is ráleltem.

Dilemmáim közepén mégis meggyőztem magam. A piros és a rózsaszín mellé azért mégis dukál egy hétköznapi, visszafogottabb színvilágot képviselő táska. Maradjunk a feketénél-gondoltam. Beírtam a keresőbe, hogy ,,fekete”, és már listázta is nekem a webshop a különféle szépségeket. A fekete kapcsán részemről jöhet a díszített verzió. Egy nagyon impozáns, krokodilbőr utánzatú lakk táskára lettem figyelmes a választékban, és meg is állapodtam ennél a darabnál.

Most már véglegesíthettem is a rendelésem. Örömmel fedeztem fel, hogy vásárlásom után ajándék kedvezmények járnak, melyeket a soron következő vásárlásaim alkalmával tudok beváltani. Az első, ami eszembe jutott, hogy kék és sárga táskám még egyáltalán nincs, így biztosra vettem, hogy rövid időn belül visszatérek az annataska.hu kínálatához.