Egy szuper szolgáltatást ismerhettem meg

Másodállásban egy török kávézóban dolgozom, hogy legyen egy kis plusz pénzem a hónap végére. Szeretek emberek között mozogni és már a törzsvendégek is megismernek messziről. Minden különleges kávét ismerek és szeretek is ajánlani a kedvenceim közül a vendégek számára. Hiába fárasztó megoldás a rendes munkám mellett, mégis valahol feltölt a sok kedves és közvetlen vásárló. Egyik nap nem is gondoltam, hogy milyen remek ötletet fogok hallani a kávézóban lévő vendégektől. Mivel a cég, ahol dolgozom egy karácsonyi rendezvényt szeretne szervezni a munkatársak számára és kiadta, hogy mindenki vállaljon magára egy kis szerepet a szervezésben, ezért kerestem valami frappáns ötletet. A kávézóban szintén valami rendezvényről beszélgettek, ahova rendeltek egy selfie box nevezetű dolgot. Rögtön ugrottam a témára, mivel még nem hallottam róla, de lehet, hogy nekem is remek ötletet adtak. Mivel jól ismertem a témáról beszélgető társaságot, ezért meg is kérdeztem tőlük, hogy mi az a selfie box és hogyan működik.

selfie box

Mint kiderült, ez egy olyan szerkezet, amelyet különböző rendezvényekre, eseményekre lehet bérelni a selfiegep.hu weboldalán. A selfie box lényege, hogy a fotókat, amik elkészülnek rögtön kinyomtatja. A gép mellé egy személyes asszisztens is jár, aki folyamatosan segíti a fotózni vágyókat. A cég biztosít különböző parókákat, álarcokat, fotóhátteret. A vendégeim azt is elmesélték, hogy ez a gép tükörreflexes, ezáltal a képek is nagyon jó minőségűek lesznek.

Amint hazaértem már rá is néztem a selfie box üzemeltetőjének honlapjára, ahol különböző idősávokra lehet bérelni ezt a szerkezetet. A gép könnyen mozdítható és könnyen használható is, így bárki elkészítheti a számára megfelelő képeket. Úgy éreztem, hogy ezt az ötletet muszáj feldobnom a céges partira, hiszen nagyszerű lehetőség arra, hogy emlékeket gyártsunk és osszunk meg egymással a későbbiekben.

Másnap reggel a munkában összehívtam a csapatot, hogy bemutassam nekik mit találtam. Senki nem hallott még a selfiegépről, ezért mindenki ámulva nézte, hogy miket tud és milyen ötletes. Mindenki beleegyezett a dologba, ezért már csak le kellett szerveznem a selfigéppel a bérlést.

Úgy döntöttem, hogy a céges rendezvényünkre elég lesz a 4 órás selfiegép bérlés, mivel nem is tervezzük sokkal tovább az egész eseményt. Mindent lebeszéltem a selfigéppel, akik rendkívül segítőkészek voltak.

A céges bulira egy órával korábban érkeztem, hogy a selfie box-ot szemügyre vehessem én is a parti kezdete előtt. Az ígértek alapján valóban egy órával hamarabb már ott volt a gép a helyszínen és élőben is elképesztő volt a box. Izgatottan vártam a többieket mit szólnak a géphez. Szerencsére nagy sikert aratott az egész rendezvényen. Ment a bohóckodás ezerrel, de szerepet kaptak a kicsit komolyabb képek is. Tényleg mindenki dicsérte az ötletemet, én pedig azon gondolkoztam, hogy az irodában lehetne nyitni egy emlékfalat olyan képeknek, mint amit a selfiegép készít.

A céges buli után nem sokkal elektronikusan is megkaptuk a képeket a selfigéptől, aminek szintén mindenki örült, mert mindenkinek lehetett egy példánya otthon azokról a fotókról, amelyen szerepel. Biztos vagyok benne, hogy többször igénybe vesszük ezt a remek szolgáltatást.