Egy csajos nap a török kávézóban!

Szeretek kávézni, és különösen szeretem az olyan kávézókat, ahol megélhetem a kávézás szertartását is. Barátnőm javasolt egy új török kávézót, ahol kedvemre kiélhettem eme szórakozásomat: kiélvezhettem a kávé illatát, lassan és óvatosan engedtem, hogy a kapott kávé zamata teljességgel kibontakozhasson a számban kortyolgatása közben. Pompás kis hely volt ez a török kávézó, remek lehetőség könnyed csajos beszélgetésre, és közben hódolhattam barista szenvedélyemnek is. Kellemes délután volt, nagyon jól éreztem magam, teljesen elmerültem a török kávé illatában, amikor feltűnt barátnőm laza eleganciája. Láttam, hogy új a teljes ruhatára, és azonnali kíváncsiság öntött el, honnan szerezte be aznapi összeállítását.

Barátnőm lelkesen mesélte, hogy egy online webáruházból vásárolta, amit viselt, a felsőt és a nadrágot is, sőt, a gyerekének és a férjének is rendelt néhány ruhadarabot. A felső új volt, a nadrágot használtan vásárolta, de ez egyáltalán nem látszott rajta. Azonnal elhatároztam, hogy majd otthon az asztali gépen alaposan szétnézek a webáruházban, ezért gyorsan beírtam a telefonomba, hogy ne felejtsem el a weboldal címét: dresspack.hu.

Amint hazaértem, első dolgom volt rákeresni a dresspack.hu nevű weboldalra, és alaposan elmerültem a kínálatában. A termékkínálat nagyon bőséges volt, új és használt ruhákat is forgalmaznak. Engem elsősorban a női ruházat érdekelt, de láttam, hogy férfiruhák, illetve kisfiú és kislány ruházat is vásárolható az oldalról.

A női ruhák többféle méretben is megtalálhatóak voltak, és a kínálatban szerepelt ing, blézer, ruha, nadrág, szoknya, szóval tényleg nagyon komplex volt a választék. Nagyon megörültem, hogy fehérneműt is árulnak, különösen a melltartó választék nyűgözött le. Ismerem a méretem, és magabiztosan választok próba nélkül is. Szerencsére nagyon sok színben, stílusban volt, ki is választottam két sportosabb modellt, egy kockásat és egy feketét.

A ruhák közül nagyon tetszett, hogy ünnepi hangulatú ruha is volt, kacérkodtam a gondolattal, hogy vásárolok egy karácsonyi mintásat, de végül elvetettem a gondolatot, és a klasszikusabb utcai viselet közül kezdtem válogatni. A weboldal nagyon egyszerűen használható. Én úgy csináltam, hogy elkezdtem szűkíteni a keresést először a női ruházatra, majd azon belül rákattintottam az egész ruhák lehetőségre. Tovább nem szűkítettem a keresést, már csak a méretemet jelöltem be, ami évek óta M méret, és elkezdtem görgetni a kínálatban.

Újabb öröm volt számomra, hogy több ruhához is a meghirdetett árhoz képest jelentős árkedvezménnyel lehetett hozzájutni. A kedvező ár általában jellemző erre a webáruházra, de azon belül is további akciókkal kedveskednek a vásárlók számára, ami nagyon fontos szempont számomra vásárlás esetén. Feltett szándékom volt, hogy vásárolok egy ruhát, és a barátnőmmel való legközelebbi találkozónkra azt fogom felvenni. Végül nem az akciósból választottam, hanem egy normál árura esett a választásom. Így is nagyon kedvező volt számomra az ára. Egyszínű, elegáns kis fekete ruha lett a befutó, amit utcai viseletre, de akár egy céges bulira is felvehetek.

Rákattintottam a kiválasztott ruhadarab alatt feltüntetett árra, majd a Kosárba rakom fülecskére, és itt egy fontos tájékoztatással találkoztam. Mivel nem regisztráltam az oldalra, így csak két órán keresztül mondható a kosár tartalma az enyémnek, ám regisztrált tagoknak akár hat óra is áll rendelkezésre áll további válogatáshoz. Én ebbe a ruhába már beleszerettem, és azonnal akartam, és a két kiválasztott melltartóhoz is ragaszkodtam. Ezért a megveszem fülre kattintottam, majd gyorsan bejelöltem, hogy vendégként vásárolok. Utána kitöltöttem a megrendelő adatai felületet, bejelöltem, hogy melyik csomagautomatába kérem a rendelt terméket, és kiválasztottam a bankkártyás fizetési lehetőséget. A megrendelés véglegesítése előtt fontos bejelölni, hogy elfogadtam az áruház szerződési feltételeit, különben nem lehet továbblépni. Végül már csak a bankkártya adataimnak a megadása maradt hátra, és be is fejeződött a vásárlás.

Lehetőség van Magyarországon belüli ingyenes szállításra is, amennyiben egy bizonyos összeget elér a kosár tartalma, de én most nem éltem ezzel a lehetőséggel. Szinte biztos vagyok, hogy visszatérek még vásárolni a dresspack.hu oldalra, és nagyon hálás vagyok a barátnőmnek, hogy tudomást szeretem erről a webáruházról.

Nagyon várom a pillanatot, hogy újból találkozzunk a múltkori kedves kis török kávézóban. Biztos, hogy rajtam lesz az új ruhám, újból élvezettel kortyolgatom ízletes török kávém, majd megosztjuk egymással a legújabb infókat, hogy honnan érdemes leginkább ár-érték arányban ruházati termékeket vásárolni.