Ezek a mai plasztikai sebészek biztosan koffeinen futnak

Nem is értem, hogy némely doktornak hogyan lehet ennyi energiája. Állandóan ügyfelekkel konzultál, vagy pedig a műtőben van, esetleg gyógyulás után vizitet tart. Folyamatosan talpon vannak és sosem látnám, hogy legalább egy kávé lenne a kezükben. Mindig kisimultak és frissek, kedvesek, sosem ingerültek. Biztosan nagyon összeszedettek fejben és pontosan be van osztva és el van tervezve a nap. Nem tudom, hogy a plasztikai sebészek általánosságban hogyan csinálják a dolgokat, viszont azt tudom, hogy Dr. Kelemen Ottóra sosem tudnék panaszkodni. A doktor úr még sosem késett, vagy sosem fogadott késve. Mindig minden a tervek és megbeszéltek szerint halad, még a gyógyulásom is az előírt ütemben történt.

Nagyon szeretem ezt a katonás rendet, el is várnám mindenhol az egészségügyben. Ha 30 nap a gyógyulás, akkor ne 40 legyen, vagy ha fél8-ra lettem behívva, akkor ne délután kettőkor kérjen tőlem még a recepciós pár perc türelmet. Sajnos ilyenekbe is belefutottam már többször, viszont a Kelemed Plasztika rendelőjében egyszer sem. Pontosan lettem behívva, nem kellett várakoznom sose. Igazán minőségi szolgáltatást kapok a pénzemért, a legapróbb részletekbe menően.

Igazán úgy gondolom, főként a doktor úrral tapasztaltak után, hogy jobban meg kellene becsülni a hasonlóan kiváló plasztikai sebészeket. Egyáltalán nem csúfítanak el nőket vagy testeket, sokkal inkább önbizalmat adnak és megadják a pácienseknek azt a képet, amit látni szeretnének a tükörben. Azonban ők nem erőltetnek semmit, sőt sok esetben inkább lebeszélik az embert a drasztikus változtatásokról. Ilyen egy ízig-vérig profi szakember, ilyen Dr. Kelemen Ottó is. Látogass el az oldalára és informálódj mindenről még ma: plasztika.info.hu!