Kávé után jobban megy a munka is

A kávézás művészetét sok esetben már tanítják is, igen nem csak azt, hogy hogyan kell elkészíteni a kávé és milyen pörkölési mechanizmusokon megy keresztül, hanem ténylegesen megtanítják az embert arra, hogy mit is kell éreznie a szájában. Egy ilyen kávé kóstolón voltam az elmúlt hét hétvégéjén, ahol ténylegesen lefőztek jó pár adag különböző kávéfajtát, a kávézóban elmondták, hogy az adott kávé honnan is származik, milyen módon lett pörkölve, valamint azt is, hogy a szájunkban melyen ízeket kell éreznünk, és azt is, hogy annak hol van a helye. Szuper program volt, amit megpróbáltam élvezni, hogy a következő munkanapomon milyen fajta kávét is igyak, hogy aktívabban menjen a munka arra is koncentráltam. Természetesen ilyen eseményeken ismerkedik is az ember, itt is egy olyan dolgozóval futottam össze, aki a cége számára azon a héten intézett interneten tárhely szolgáltatást. Erről beszélt végig, hogy mi volt ennek a menete, hogy milyen nagyszerű céget talált, és hogy a főnökei mennyire meg voltak vele elégedve, hogy ilyen remek tárhelyet tudott intézni.

Amikor megkapta a feladatot azt sem tudta, hogy mit kezdjen, csak a főnökei megbízták azzal, hogy minél előbb, és természetesen a piacon fellelhető ár értékben a legjobb tárhely csomagot rendelje meg. Az interneten számos tárhely szolgáltatással foglalkozó cég van, de nem tudott, és nem is szeretett volna, de talált egy remek oldalt; https://rackforest.com/szolgaltatasok/tarhely/ .

Ezen a szuper oldalon; https://rackforest.com/szolgaltatasok/tarhely/, természetesen nem csak tárhely szolgáltatást lehet megrendelni, hanem VPN és domaint is, a cég egészen komplex szolgáltatást tud nyújtani, hiszen mindenre felkészült szakemberekkel vette körbe magát. Ez már a honlap felépítésből és annak megszerkesztéséből is kiderül, hiszen nagyon jól strukturált és remek dizájnnal ellátott. Amikor pedig tovább nézte az oldalt, akkor arra is fény derült, hogy a nagyszerű ajánlatok mögött, milyen háttérmunka áll, amit mindenki számára elvégez a cég. Annyira jónak találta a kávékóstoláson részt vevő úr, a céget és annak a profilják, hogy tovább nézte az oldalt, remek ajánlatokat jellemezték is, majd a cég által azokat a csomagokat kezdte el tanulmányozni, amelyeket a cég a könnyebb döntés meghozatala végett az ügyfelei számára ajánl. Ezen csomagok tartalma annyiban tér el, hogy hány domain, vagy hány e-mail cím tartozhat hozzá. Amikor pedig ezen hatalmas segítségek sem segítenének a választásban, akkor a cég még egy segítséget ad az érdeklődők leendő vásárlók számára, ez nem más, hogy a különböző csomagajánlataikat jellemzik, úgy, hogy azon nagyságú csomagokat, milyen nagyságú cégeknek ajánlják, illetve a cég profilja is nagyon fontos. A cég minden kis részletet szem előtt tart, hogy a legjobb szolgáltatást tudja nyújtani a megrendelői számára természetesen a legjobb áron. Arról nem is beszélve, hogy egy 5 napos ingyenes kipróbálási időintervallumot biztosít a cég a megrendelői számára, hogy tesztelni tudják azt, és megelégedéssel, biztosak legyenek abban, hogy jó minőségben biztosítják a szolgáltatásaikat. A tárhely minden esetben elérhető lesz, nem lesz lassulás, amennyiben valamilyen úton módon ez mégis bekövetkezne, melyre lehetséges esély van, akkor a cég 24 órás felügyeletet is vállal, ami azt takarja, hogy a nap minden szakaszában hívhatók, és ők a lehető leggyorsabban orvosolni próbálják a felmerült helyzetet, mindent azért, hogy a megrendelőjük elégedettségét elérjék.