Így lett saját molinóm a török kávézómban

Kiskorom óta a legnagyobb álmom az volt, hogy nyissak egy saját vendéglátó egységet. Amikor betöltöttem a 20 éves kort, elérkezett az a pillanat az életemben, hogy anyagilag meg tudtam valósítani az elképzelésemet. Azonban rá kellett jönnöm, hogy nem elég a tőke, a tervek megléte, reklámra is szükségem volt ahhoz, hogy eljusson az emberekhez a kávézóm híre.

https://www.colornyomda.hu/munkaink/molino-keszites/

Amikor legutóbb Törökországban jártam, és teszteltem a török kávé ízvilágát, egy ottani ismerősöm tanácsolta, hogy keressem fel a https://www.colornyomda.hu/munkaink/molino-keszites/ weboldalt. A Color Nyomda minőségi nyomdai termékekkel foglalkozik, és az egyik ilyen termékük a molinó. Mondanom sem kell, nekem pont arra volt szükségem, hogy egy megbízható, tartós kültéri reklámeszköz legyen a birtokomban, amely akár még beltéri szerkezetekre kifeszítve is látványos.

A https://www.colornyomda.hu/munkaink/molino-keszites/ weboldala szerint egy jó molinó időtálló, nagy teherbírással rendelkezik. Alapanyagát tekintve választhattam, hogy a sajátom PVC Molinóból, PVC Mesh hálóból, Textil Molinóból, vagy átvilágítható Backlit ponyvából készüljön el. A molinónyomtatási típusok terén is széles választék fogadott. Egy vagy két oldalas, oldószeres vagy latex, thermotranszfer vagy szita nyomtatás állt a rendelkezésemre. Mivel nem voltam biztos benne, hogy mit szeretnék pontosan, ezért az ajánlatkérés előtt segítséget kértem az oldalon található elérhetőségen. Az ügyfélszolgálattal való beszélgetés során azt is megtudtam, hogy a képi anyagokat a minél jobb minőség érdekében arányos méretezéssel, minimum 300 Dpi felbontásban, CMYK színrendszerű, kompozit PDF fájlként kell eljuttatnom hozzájuk.

Most itt ülök a török kávézóm teraszán és várom, hogy kiszállítsák a termékeket. A megrendelés gördülékenyen ment, a grafikai elfogadás és fizetés után már csak arra kellett várnom, hogy a kezembe foghassam a saját molinómat.