Egy kávé mellett online bababoltban nézelődtünk

Hatalmas öröm volt, amikor megtudtam, hogy a legjobb barátnőmmel, Lilivel, közel egyszerre fogjuk megtapasztalni a gyermekáldás örömét. Már a várandósság időszaka alatt is jót tett, hogy együtt éljük meg azokat a csodás változásokat, amik ilyenkor lezajlanak a testünkben, és az is fokozta a boldogságot, hogy minden történést megoszthattunk egymással.
Amikor világra jöttek a gyermekeink, alig 3 hét különbséggel, már a tapasztalatok megosztása is képbe került. Jó érzés volt, hogy megoszthattuk ezeket, rengeteg kétséget és bizonytalanságot sikerült eloszlatni ezen beszélgetések által.

Néhány hete épp egy kávéra invitált Lili egy török kávézóba. A terv az volt, hogy beszélgetünk egy jót, majd sétálunk a gyerekekkel egyet a szép, tavaszi időben. Ezek a babakocsis kávék, séták már rutinszerűen működnek nálunk. Előre jelezte, hogy egy remek híre lesz számomra.
El sem tudtam képzelni, mi az, majd a kávénk első kortya után a telefonja után nyúlt, és megmutatta nekem a Pelenka, pelenkázó lap, alátét | LORD Shop webáruházat.

Életemben nem hallottam még róluk, úgyhogy kértem, hogy meséljen. Mondta, hogy miután a múltkor beszéltük, hogy mennyire nehéz egy kisbabával elintézni a bevásárlást, végigjárni 1000 boltot a megfelelő termékekért, érdeklődni kezdett, hogy nincs-e lehetőség mindezt online lebonyolítani. Van! A LORD Shop tökéletes erre.
Ez a webáruház számos babaholmit, pelenkát, popsitörlőt árul, szinte nincs olyan termék, ami egy baba mellett szükséges lenne, és nem elérhető náluk. Mindemellett az áruk is kiváló, szóval ha itt vásárolunk, még spórolhatunk is magunknak egy rakás pénzt hosszútávon.

Legelőször a pelenkák után kezdtem érdeklődni. Én csakis a legkiválóbb minőségűeket veszem meg a gyermekemnek, ami bizony nem kerül kevés pénzbe. Lili mondta, hogy itt a prémium kategóriás pelusok is kitűnő áron vannak, szinte olyan árkategóriában, mint amikor a hipermarketekben óriási leárazást sikerül elcsípni.

Tényleg rengeteg termékük volt: mindenféle méretben és többféle márkában árulnak ilyesmit. Meglepett, hogy korábban nem hallottam a cégről, pedig már több, mint 25 éve vannak a piacon. Ennek az lehet az oka, hogy eleinte nem a lakossági kiszolgáláson volt a hangsúly, hanem viszonteladói értékesítésre fókuszáltak.

Hát, ahogy végignéztem a kínálatot, örültem, hogy most már bárki rendelhet tőlük. Pelenkából rögtön találtam olyat, amit érdemesnek találtam kipróbálni. Ez azon nyomban a kosaramba került, de itt nem állt meg a keresgélés.
A popsitörlők, gyermek higiénés termékek széles választéka lehetővé tette, hogy a megszokott márkájú árucikkeket kiváló áron vásárolhassam meg. A barátnőm felhívta a figyelmem, hogy érdemes a babaruhákat is megnéznem. Komoly kihívás, hogy a kicsik rendkívül gyorsan nőnek ebben a korban, úgyhogy a bodyk és egyéb ruhadarabok állandó cserére szorulnak a méret miatt. Emiatt nem is célszerű nagy összegeket költeni rájuk, ám ez sokszor nehéz, hiszen a minőség is fontos. A LORD Shopban a jó ár és a magas minőség kéz a kézben jár. Nagyon szép darabokat tudtam összeválogatni, még aranyos kis zoknikat is tudtam rendelni a hűvösebb időkre.

Ha már itt voltunk, szétnéztünk egyéb kategóriákban is, amíg a gyerkőcök szundítottak. Tusfürdőket is rendeltünk, valamint a mosószerek között is megtaláltuk az általunk használtakat. Még öblítőből is elérhető volt a webshopban az általam preferált márka. Ennek örültem, ugyanis a babák bőre érzékeny, nem lehet akármilyennel most a ruháikat. Ez sokszor extra nehézségeket generált, hiszen nem mindig volt készleten abban a boltban, ahová éppen mentem. Ekkor többet is végig kellett járnom, hiszen a mosás nem várhat. Ennek ezennel vége! A webshopban mindig elérhető, és elég rendelni belőle, amikor már látom, hogy fogytán van.

A rendelés menete nagyon egyszerű. Felhasználóbarát felületének köszönhetően rengeteg időt spórolunk azzal, hogy a regisztrációt követően a lényeges adatokat menti a rendszer, nem kell bajlódni azzal, hogy minden egyes információt bepötyögünk.
Tetszett, hogy a regisztrált vásárlók számára pontgyűjtésre is adnak lehetőséget. Minden elköltött 100 Ft után kapunk egy pontot, amit később, amikor már elegendő összegyűlt, akkor felhasználhatunk egy későbbi rendelésnél, ezzel is csökkentve a végösszeget.

A LORD Shop minden szempontból egy kiváló oldal, ami egyértelműen megörvendezteti a pénztárcánkat. 8000 Ft felett a szállítási díjat sem kell megfizetni, továbbá a biztonságos bankkártyás fizetés mellett az utánvét díját is megspórolhatjuk magunknak. Ha gyermekünk van, minden forint számít. Sokszor kisebb vagyonokat kocsikáztam el havonta a bevásárlások miatt, de most már ennek a költsége is a zsebemben maradhat, a kényelemről nem is beszélve.

Imádtam, hogy az otthonom, vagy épp egy kávézó kényelméből intézhetem el a bevásárlással járó procedúrát. Ezzel nem csak magam, hanem a gyermekem is kímélem.

A megrendelt csomag pontosan abban az időben érkezett, amikorra ígérték. Ennek örültem, ugyanis így lehetőségem van előre tervezni, ha náluk vásárolok. Sok cég nem ad erre, és a kiszállító partnerük nem ad pontos infót, így egész nap otthon kell szobrozni, hogyha át akarjuk venni a csomagunkat.

A rendelésemmel elégedett voltam. A pelenka nagyszerű minőségű, szinte jobb, mint amit korábban használtunk. Mivel minden méretben elérhető, biztosan ennél fogok maradni egészen addig, amíg szobatiszta nem lesz a kisfiam.

A Pelenka, pelenkázó lap, alátét | LORD Shop hamar a szívembe lopta magát, és biztosan rendszeres vásárló leszek. A közösségi médiában is bekövettem őket, 10.000 másik emberrel egyetemben, hogy azonnal értesülhessünk az aktuális akciókról és újdonságokról.

Nem gondoltam volna, hogy ilyen jól sül el a mai kávézás. Nincs is jobba annál, mint amikor a legjobb barátnőddel közösen élheted át a gyermekáldás örömét. Tökéletes szövetség, hogy megkönnyítsük egymás dolgait a gyermekek körül.